Ledig 50% vikariat for fysioterapeut fra 6.januar 2025

Ledig 50% vikariat for fysioterapeut fra 6.januar 2025

Vi søker deg som har erfaring eller ønsker å bygge erfaring innen privat praksis og som har et engasjement for å hjelpe pasienter og kunder med å oppnå deres målsetninger med fokus på aktiv funksjon. Fra den 6.januar 2025 har vi ledighet i 7 måneders 50% vikariat med mulighet forlengelse.

Optimum helse og idrett er en behandlingsklinkk med hovedvekt på påbehandling og rehabilitering av pasienter med muskelskjelletplager. Vi består idag av tverrfaglig team med naprapat, manuellterapeut, personlig trener, ortopedkirurg og fysioterapeuter.

Vi søker deg som brenner for å hjelpe dine klienter med å oppnå god funksjon i sin hverdag, uansett utgangpunkt og målsetning. Du setter pasienten i fokus og er lyttende til hans eller hennes utfordringer slik at du best mulig kan imøtekomme aktuelle behov og sette i gang en relevant behandlingsplan. Du strekker deg etter å kommunisere på bølgelengde med pasienten og deler gjerne av din kompetanse med dine kollegaer, på samme måte som du har lav terskel for å løfte fram utfordrende problemstillinger ved behov. 

Det er en fordel om du kan vise til kursdeltagelse i idrettfysioterapikurs, aktiv medisin treningsfysiolgi, eller kursrekke innen diagnostikk og behandling av muskelsekjellettllidelser. 

Vikariatet strekker seg fra d. 6.1.25- 30.08.25, med mulighet for forlengelse. 

Vikariatet innbærer helprivat praksis i eget enkeltmannsforetak, med fastpris på kontorleie. Dette gir en god mulighet for å bygge opp eget pasientgrunnlag til videre praksis etter vikar-perioden. 

Vi tilbyr gode leiebetingelser i oppdaterte behandlingslokaler, med egen treningssal, samt direkte tilgang til stort treningssenter gjennom samarbeid med Feel24 Rønvika. Det er ultralyd og trykkbølgemaskin tilgjengelig på klinikken. Du vil dele kontor med fysioterapeut som skal ut i permisjon. Det foreligger avtale med alle forsikringsselskapene.V i bruker hverandre i faglig sparring gjennom case-presentasjon og jevnlige faglige morgen-møter. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller nysgjerrig på vikariatet. Søknad og CV vurderes løpende. 

Søknadsfrist d. 1.november.

 

Kontaktperson:

Robert Kleiven

Tlf 45813532

robert@optimumhelse.no